pühapäev, 12. aprill 2015

OSKO juhid Jääajas!



Ärge saage valesti aru, me ei saatnud oma OSKO juhte tagasi Jääaega... 


Küll aga toimus 11.-12. aprillil OSKO juhtide kolmas kohtumine Jääaja Keskuses, Tartumaal, maalilise Saadjärve kaldal.

Esimesel õhtul joonistasid juhid oma OSKO elujõgesid. Nad püüdsid paberil kujutada kõiki neid emotsioone ja meeldjäävaid kohtumisi lastega ning said sellega suurepäraselt hakkama. Lisaks said juhid kätte oma auga välja teenitud OSKO särgid ning sellele järgnes muidugi meeldejääv pildistamine päikeseloojangu taustal. 





Päris õhtul toimus midagi väga erilist. Nimelt andsid oma gaiditõotuse OSKO projekti raames gaidlusse sattunud Jaanika Parm ja Relika Lupp. Tseremoonia toimus küünlavalgel Saadjärve paadisillal ja kõik oli just nagu peab.






Järgmisel hommikul rääksime põhjalikult tegevusprojektidest, mida kõik OSKO grupid üle Eesti pärast viit kohtumist korraldama hakkavad. Tegevusprojektide puhul on oluline, et iga OSKO programmis osalenud laps kaasaks vähemalt kahte enda vanust ning tegevus toimuks vähemalt tunni ja keskenduks OSKO põhiliste sõnumite edastamisele! Nii saame veel rohkemate noorteni viia sõnumi, et pole olemas ainult üht viisi olla ilus ning kõige olulisem on see, mis on peidus meie sees!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar